De resultaten worden zo snel mogelijk elektronisch verstuurd naar de aanvragende arts.
U kan daarna met hem contact opnemen om deze te bespreken. Uw (huis)arts zal uw resultaten interpreteren rekening houdend met uw medische achtergrond en uw medicatieschema.

NIEUW: uw laboresultaat online bekijken

Dit kan via het COZO platform of  via mijngezondheid. (bekijk hier het informatiefilmpje)
De resultaten worden met een vertraging van 4 dagen gepubliceerd, dit om uw behandelende arts de mogelijkheid te geven om de uitslag eerst te bekijken en te interpreteren en indien nodig u te contacteren om uw situatie te bespreken.
Het delen van medische gegevens gebeurt uiteraard beveiligd en met respect voor de rechten van de patiënt.

Opgelet: Het heeft geen enkele zin naar het labo te bellen om uitleg te vragen over uw labo-resultaten! Zij kunnen u niet verder helpen.
Enkel uw huisarts kan dit correct interpreteren, rekeninghoudend met uw voorgeschiedenis, medicatie en gezondheidstoestand!

Gelieve ons personeel niet onnodig te belasten. Waarvoor dank!

U kan eveneens een kopie van uw resultaat vragen aan uw huisarts of persoonlijk (niet telefonisch) in Somedi aan het labo loket uitsluitend op vertoning van uw identiteitskaart.
Openingsuren van het  labo loket zijn:

Maandag - vrijdag: 8.00 - 20.30 uur
Zaterdag: 8.00 - 15.00 uur

NIEUW: ontdek de CoZo APP om uw resultaten te bekijken!

De nieuwe app van het Collaboratief Zorgplatform (CoZo) biedt voor het eerst in België de mogelijkheid voor zorgverstrekkers en patiënten om via eHealth gedeelde medische gegevens ook mobiel te kunnen raadplegen. Dit is een nieuwe stap om patiënten eenvoudig meer inzage te geven in hun eigen medische dossier, en om de continuïteit van de zorg verder te verbeteren voor artsen en andere zorgverstrekkers. De sterk beveiligde app is beschikbaar via de Google Play Store en de Apple App Store.

HEEFT U VRAGEN?
AARZEL NIET ONS TE CONTACTEREN

015 25 89 11