Opgelet!
Onze hoofdingang van site 1 is tijdelijk afgesloten. De nooddeur staat open aan de linkerkant van de hoofdingang. Rolstoelgebruikers kunnen langs de achterkant van het gebouw via onze andere inkom, binnen. Alvast bedankt voor uw begrip.

Als patiënt in Somedi heeft u toegang tot uw medische beeldvorming.
In het kader van meer inzicht in je eigen 'gezondheid' krijgt u voortaan ook toegang tot de medisch verslagen van de dienst medische beeldvorming. 
Klinische eindverslagen staan drie dagen na validatie online terwijl ze voor uw huisarts onmiddellijk beschikbaar zijn.  
Zo krijgt uw huisarts de kans verslagen te analyseren en u te contacteren (indien dit nodig zou zijn) in het kader van een aangepaste behandeling.
Indien u toegang wenst tot uw verslagen en beelden van de dienst radiologie, kan u hiervoor terecht op 3 verschillende externe platforms: PacsOnWeb, op Cozo en mijn gezondheid.

https://www.mijngezondheid.belgie.be

https://www.cozo.be/

https://www.PacsOnWeb.com

Elk platform heeft een eigen inlogsysteem (eID en Pincode of referentienummer). Om toegang te krijgen tot uw vertrouwelijke medische gegevens volgt u de instructies van het desbetreffende platform. 

Heeft u een medische of zorgvraag over informatie die u op één van de drie platforms terugvindt.
Consulteer hiervoor je huisarts of behandelende arts of zorgverlener.
Dergelijke vragen kunnen niet beantwoord worden via  het contactformulier van deze website, noch ons (telefonisch) onthaal. 

Hartelijk dank om hiermee rekening te houden!